Hittade en anteckning

Jag hittade en anteckning i min telefon. Jag minns mycket väl när jag skrev den men jag kommer inte ihåg var jag hade varit eller vart jag var på väg, eller om det hade hänt någonting särskilt. Men jag minns att jag satt på en perrong den 31 juli 2012 och jag skrev:

— — —

Står vid vägskäl. 

Måste framåt. Väljer framåt.

Men kan jag inte göra det i morgon?

Det sa jag ju även igår.

Och i förrgår. 

Och i förra veckan.

Måste ske nu.

Valt har jag gjort men jag måste börja gå också. 

Nu.

Vill bli berusad av livet som när jag var 19.

Spänning. Hopp. Möjligheter.

Vill dit igen.

Ett stycke musik fick mig att se stjärnor.

Vill se dem igen.

Lika klara som då.

Måste välja att göra det nu.

Här.

— — —

Jag lät relativt beslutsam men ändå hade min resa mot tillnyktrandet inte ens börjat och det skulle komma att dröja ytterligare några år innan jag ens påbörjade min vandring, och flera år innan jag kunde sätta mig ner och skriva dessa rader. Nykter.

Detta var åtta år sedan. Tiden bara rann iväg. Och vinet rann ner längs strupen så klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *