Snabb uppdatering

Sommaren verkar inte vilja ta slut här i Helsingfors.
Sol och värme är ju härligt när man är ledig men när man – som jag – nu har återgått till arbetslivet så blir man trött på att gå runt och svettas.
Detta svettande påminner så klart om de där fruktansvärda svettningarna som kom som ett brev på posten (på den tiden då posten faktiskt kom som… ett brev på posten).

Jag är på en ny arbetsplats nu och ingen vet om min situation. Det är en del skojfrisk jargong då och då. Ett konkret exempel var när jag skulle köpa lite nödvändigheter och gick iväg med firmans bankkort. ”Köp med dig lite whiskey också”, hojtade en man och jag skrattade med. Inombords tänkte jag så klart: ”Om du bara visste.. Jag skulle tömma flaskan innan jag ens hunnit tillbaka till jobbet.”

Just nu hinner jag inte gå på tolvstegsmöten heller. Konstigt nog så har jag inte känt av det. Jag har inte märkt att jag skulle ha missat något, så att säga.
Jag har ett par nära vänner som även de är nyktra, och vi ses ofta så jag får kanske min ”AA-dos” genom dem. Det fungerar bra just nu i alla fall.

Poddar lyssnar jag på också. Det finns många bra, både svenska och amerikanska. Tipsa gärna om dina favoriter om du har några!

Vi hörs snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *